2018

Testiranje stroja z novo tehnologijo

Podjetje ORBOTECH nam je zaupalo v testiranje stroj za nanos spajkalne kritine (štop laka) z Ink-Jet nanosom, ki predstavlja drastično spremembo v dosedanjih tehnoloških postopkih izdelave tiskanih vezij v smeri čiste digitalizacije vseh postopkov.

Stroj nove generacije je nov mejnik v tehnološkem procesu izdelave tiskanih vezij. Je dimenzijsko manjši od dosedanjih izvedb, ne uporablja razredčila, je bolj ekonomičen in ekološko naprednejši. Ink-Jet nanos spajkalne kritine predstavlja drastično spremembo v dosedanjih tehnoloških postopkih izdelave tiskanih vezij v smeri čiste digitalizacije vseh postopkov. Gre za prvi Orbotech -ov tiskalnik za nanašanje spajkalne kritine, ki ga namerava ta proizvajalec ponuditi na tržišču. Prednost tiskalnika je v njegovi izjemni natančnosti, ki je s foto postopkom ni mogoče doseči. Poleg tega je pomembna prednost tega stroja tudi neposredna pretvorba datotek Gerber formata v strojne koordinate, ki premikajo ploščo laminata oziroma glavo tiskalnika.

V podjetju LUZNAR razpolagamo z vso dostopno tehnologijo, s katero pristopamo v vse faze izdelave tiskanih vezij v popolnoma digitalni obliki.