SLO

Industrije

Kje smo prisotni

Igralništvo

Igre na srečo največkrat danes povezujemo z zabavo, krajšanjem časa in duševno sprostitvijo. Za igralne avtomate se štejejo vse elektronske, mehanične in podobne naprave, pri katerih ima igralec možnost zadeti dobitek. Igralniška industrija je milijonska industrija, ki se je zelo razvila. Njena rast pa se bo verjetno še nadaljevala. Tiskana vezja LUZNAR d.o.o. so v igralništvu prisotna že dobri dve desetletji in naši PCB-ji so prisotni v igralnih avtomatih, ki se prodajajo po vsem svetu.

Circuit image left
Testimonial company logo

Dolgoletno sodelovanje s podjetjem Tiskana vezja LUZNAR d.o.o. lahko zaokrožim kot zgled dobre prakse tako na področju rednih dobav kot na področju razvoja novih izdelkov.

GAMBEE by Proizbira d.o.o.

Avtomobilska industrija

Avtomobilska industrija je eden od najpomembnejših gospodarskih sektorjev na svetu po prihodkih. PCB-je najdemo v zabavnih sistemih, digitalnih zaslonih, radarjih, GPS sistemih, nadzornih ogledalih, pri upravljanju motorja, lučeh, ....

Tiskana vezja LUZNAR d.o.o. so s svojo raznoliko ponudbo PCB-jev prisotni v avtomobilski industriji že vrsto let. Standardi in kakovost izdelave je v tej industriji zelo pomembna in seveda je vsak dan potrebno napredovati in se razvijati, da lahko zadostimo željam avtomobilske industrije, ki pa so vsak dan bolj kompleksne.

Circuit image left
Testimonial company logo

Podjetje Tiskana vezja LUZNAR je vedno bil zaupanja vreden partner, ki naše ideje spravi v življenje. Kvaliteto izdelave jemljejo zelo resno in zato naši izdelki dosegajo visoke standarde in smo lahko najboljši na tržišču.

REC d.o.o.
Testimonial company logo

V podjetju Hidria d.o.o. že vrsto let sodelujemo s podjetjem Tiskana vezja Luznar d.o.o. Pri njih kupujemo vzorce tiskanin za nove projekte, pa tudi tiskanine za serijske količine. Zadovoljni smo z njihovimi produkti. Veseli nas, da je tiskanine možno dobiti v kratkem času, pa tudi odzivnost na reševanje problemov je pri Luznarju zelo dobra.

Hidria d.o.o.

Letalska in vesoljska industrija

Letalska in vesoljska industrija zahtevata PCB-je, ki delujejo učinkovito v ekstremnih pogojih. Tiskana vezja LUZNAR d.o.o. nudimo tiskana vezja z vrhunsko zasnovo in zmogljivostjo usmerjene funkcije za vesoljsko in letalsko uporabo. Naši PCB-ji so narejeni iz širokega nabora materialov in kompozitov za učinkovito delovanje v zelo zahtevni letalski in vesoljski industriji.

Circuit image left
Testimonial company logo

Tiskana vezja Luznar, dobavitelj kateri sledi vsem našim potrebam in nam pomaga na poti razvoja.

PIPISTREL d.o.o.
Testimonial company logo

Podjetje Luznar d.o.o. nam že z dolgoletno tradicijo in sprotnim zagotavljanjem kakovosti dobavlja visokotehnološke TIV za različne tržne segmente, primarno pa za vesoljske aplikacije, in nudi podporo tako od prototipa do končnega produkta. S hitrimi dobavnimi roki prototipov zagotavlja krajši "time-to-market", ki je dandanes na področju elektronskih sklopov bistven.

Skylabs d.o.o.

Demo plošče

Visoko tehnološka podjetja uporabljajo razvojne plošče za preverjanje zmogljivosti in karakteristik svojih novih komponent, ki jih želijo poslati na svetovni trg. Podjetje Tiskana vezja LUZNAR d.o.o. sodelujemo z največjimi proizvajalci elektronskih komponent in DEMO PLOŠČE so zelo priljubljeno in hkrati zelo zaželeno orodje na trgu, saj jih lahko preizkusijo vsi, ki bi radi določeno komponento uporabili v svojem najnovejšem izdelku.

Circuit image left

Signalizacija

Signalizacija je sklop prometnih znakov, naprav in oznak, ki voznike obveščajo o nevarnostih na cestah in objektih na njih, predpisujejo ravnanje in omejitve na cestah. 


Luznar izdeluje signalizacijska vezja za prikolice, mejne prehode, predore, avtobusne in železniške postaje.

Circuit image left
Testimonial company logo

S podjetjem poslujemo že skoraj 20 let in je eden izmed naših najpomembnejših dobaviteljev. So odzivni in prilagodljivi tudi za urgentne dobave. Tudi kakovost dobavljenih proizvodov je na visokem nivjoju, tako da ostaja naš partner tudi v bodoče.

Swarco Lea d.o.o.

Medicina

Moderna medicina uporablja veliko tehnoloških pripomočkov. Ti pripomočki so ključni pri diagnosticiranju bolezni, zdravljenju in izvajanju raziskav. Luznar izdeluje PCB-je, ki se uporabljajo v rešilnih vozilih, v bolniških in operacijskih posteljah, ....

Vezja v industriji medicinskih pripomočkov so v večini primerov HDI PCB-ji, ker morajo biti zelo majhna.

Circuit image left
Testimonial company logo

Začetek našega sodelovanja s podjetjem Tiskana vezja LUZNAR d.o.o. sega že v leto 2008. Že od samega začetka smo vzpostavili odličen medsebojen partnerski odnos. Njihova vezja so vgrajena v zahtevne medicinske aplikacije, kjer mora biti zanesljivost na prvem mestu. Preko naših produktov so tako prisotni v več kot 60 državah po vsem svetu.

Medicop d.o.o.

Vse ostale industrije

Elektronske naprave igrajo v vsakdanjem življenju pomembno vlogo in PCB-ji so prisotni v skoraj vsaki napravi. Luznar izdeluje PCB-je za telefone, računalnike, digitalne kamere, televizije, merilne inštrumente, tipkovnice, hladilnike, sesalce, alarmne naprave, naprave za rudarjenje, ....

Circuit image left
Testimonial company logo

Pri podjetju Luznar zelo cenimo komunikativnost, s katero vsak morebitni zaplet, ki je lahko povezan z dobavljivostjo komponent, našim designom vezja, pričakovanim dobavnim rokom ali morebitno reklamacijo, hitro rešimo.

LPKF Laser & Electronics d.o.o.
Testimonial company logo

Podjetje Luznar je že dolga leta naš zanesljiv poslovni partner.

Jantar d. o. o.
Testimonial company logo

S podjetjem Tiskana vezja Luznar uspešno sodelujemo že več kot 15 let. Smo podjetje z lastnim razvojem, zato potrebujemo odzivnega partnerja, ki zna prisluhniti našim željam. Naše sodelovanje se je začelo z izdelavo tiskanih vezij. Kmalu smo se dogovorili tudi za izdelavo kompletnih modulov po naši dokumentaciji, vključno z nabavo materiala, kar smo prepustili podjetju LUZNAR d.o.o. Merilo za dobro sodelovanje ni samo ponujena cena. Merilo za zaupanje partnerju je kvalitetno opravljeno delo, hiter in korekten odziv pri reševanju morebitnih reklamacij in pravočasna dobava izdelka do dogovorjenega roka. Podjetje Tiskana vezja Luznar te kvalitete ima, zato ostaja naš partner tudi v prihodnje.

CONTROLMATIK ABW d.o.o.
Testimonial company logo

Podjetje Tiskana vezja Luznar je naš dober dolgoročni poslovni partner. Cenimo predvsem, ker so zelo prilagodljivi na naše dinamične potrebe in ker se resno lotijo rešitve vsakega problema, ki se kdaj pojavi - in brez tega ne gre, ko se ukvarjamo z novostmi, visoko tehnologijo in zahtevnimi strankami. Njihova odlika je tudi konstantno vlaganje v nove tehnologije, kvaliteto in optimizacijo. Če se namreč partner razvija skupaj z nami in vsak napreduje v svojem delu kompetenc, smo s tem skupaj konkurenčnejši na svetovnem trgu.

Četrta pot

Oddajte povpraševanje

Naša  ekipa vam lahko zagotovi najboljšo rešitev za vaše podjetje.

POVPRAŠEVANJE PCB

Kontaktirajte nas

 • Naziv
  Tiskana vezja LUZNAR d.o.o.
 • Skrajšan naziv
  LUZNAR d.o.o.
 • Naslov
  Hrastje 52G, 4000 KRANJ, Slovenija
 • Telefon
  +386 4 281 88 00
 • Telefax
  +386 4 281 88 08
 • E-pošta