Avtomobilska industrija

Avtomobilska industrija je eden od najpomembnejših gospodarskih sektorjev na svetu po prihodkih. PCB-je najdemo v zabavnih sistemih, digitalnih zaslonih, radarjih, GPS sistemih, nadzornih ogledalih, pri upravljanju motorja, lučeh, ….

Tiskana vezja LUZNAR d.o.o. so s svojo raznoliko ponudbo PCB-jev prisotni v avtomobilski industriji že vrsto let. Standardi in kakovost izdelave je v tej industriji zelo pomembna in seveda je vsak dan potrebno napredovati in se razvijati, da lahko zadostimo željam avtomobilske industrije, ki pa so vsak dan bolj kompleksne.

REC d.o.o.

Podjetje Tiskana vezja LUZNAR je vedno bil zaupanja vreden partner, ki naše ideje spravi v življenje. Kvaliteto izdelave jemljejo zelo resno in zato naši izdelki dosegajo visoke standarde in smo lahko najboljši na tržišču.

Hidria d.o.o.

V podjetju Hidria d.o.o. že vrsto let sodelujemo s podjetjem Tiskana vezja Luznar d.o.o. Pri njih kupujemo vzorce tiskanin za nove projekte, pa tudi tiskanine za serijske količine. Zadovoljni smo z njihovimi produkti. Veseli nas, da je tiskanine možno dobiti v kratkem času, pa tudi odzivnost na reševanje problemov je pri Luznarju zelo dobra.

Če imate vprašanje,
nas kontaktirajte na