Ostale industrije

Elektronske naprave igrajo v vsakdanjem življenju pomembno vlogo in PCB-ji so prisotni v skoraj vsaki napravi. Luznar izdeluje PCB-je za telefone, računalnike, digitalne kamere, televizije, merilne inštrumente, tipkovnice, hladilnike, sesalce, alarmne naprave, naprave za rudarjenje, ….

LPKF Laser & Electronics d.o.o.

Pri podjetju Luznar zelo cenimo komunikativnost, s katero vsak morebitni zaplet, ki je lahko povezan z dobavljivostjo komponent, našim designom vezja, pričakovanim dobavnim rokom ali morebitno reklamacijo, hitro rešimo.

Jantar d. o. o.

Podjetje Luznar je že dolga leta naš zanesljiv poslovni partner.

CONTROLMATIK ABW d.o.o.

S podjetjem Tiskana vezja Luznar uspešno sodelujemo že več kot 15 let. Smo podjetje z lastnim razvojem, zato potrebujemo odzivnega partnerja, ki zna prisluhniti našim željam. Naše sodelovanje se je začelo z izdelavo tiskanih vezij. Kmalu smo se dogovorili tudi za izdelavo kompletnih modulov po naši dokumentaciji, vključno z nabavo materiala, kar smo prepustili podjetju LUZNAR d.o.o. Merilo za dobro sodelovanje ni samo ponujena cena. Merilo za zaupanje partnerju je kvalitetno opravljeno delo, hiter in korekten odziv pri reševanju morebitnih reklamacij in pravočasna dobava izdelka do dogovorjenega roka. Podjetje Tiskana vezja Luznar te kvalitete ima, zato ostaja naš partner tudi v prihodnje.

Četrta pot

Podjetje Tiskana vezja Luznar je naš dober dolgoročni poslovni partner. Cenimo predvsem, ker so zelo prilagodljivi na naše dinamične potrebe in ker se resno lotijo rešitve vsakega problema, ki se kdaj pojavi – in brez tega ne gre, ko se ukvarjamo z novostmi, visoko tehnologijo in zahtevnimi strankami. Njihova odlika je tudi konstantno vlaganje v nove tehnologije, kvaliteto in optimizacijo. Če se namreč partner razvija skupaj z nami in vsak napreduje v svojem delu kompetenc, smo s tem skupaj konkurenčnejši na svetovnem trgu.

Če imate vprašanje,
nas kontaktirajte na